Aktuellt–på gång

Klicka på bilderna så blir de större

Foto CeWe Foto CeWe

Midsommarafton i Mölle

Traditionellt midsommarfirande i lekparken. Start klockan 14. Dans,  musik och lekar samt kaffe med dopp, godis och saft.


KOM OCH KLÄ MAJSTÅNGEN   kvällen innan. Alla är välkomna att hjälpa till från
klockan 18.

Foto av Annie Weibull. Hon ställer ut i annexet den 15--21 juni. Foto av Annie Weibull. Hon ställer ut i annexet den 15--21 juni.

Utställningar i åtta veckor

Den 15 juni startade sommarens gallerisäsong. Utställningarna i annexet och stationshuset växlar varje vecka och pågår fram till den 9 augusti.

Läs mer   → klicka här

Foto Karin Eriksson Foto Karin Eriksson

En magisk kväll

Ni minns väl förra Valborg? Lika bedrövligt som det var då, lika underbart var det i år. Hotet att bålet inte skulle få tändas hade regnet avvärjt, och när tiden var inne var det nästan vindstilla och klart väder. Vårtalaren, körmedlemmarna, brasskötarna och alla deltagarna bidrog alla till en lyckad afton.

Tomas Svensson, Margaretha Medin och Lena Strandmark plockade skräp söder om Fågelviken. Foto CeWe Tomas Svensson, Margaretha Medin och Lena Strandmark plockade skräp söder om Fågelviken. Foto CeWe
Strandstädning
 
Lördagen den 6 april var det strandstädning med utgångspunkt från hamnen. Glädjande nog rapporterade många plockare att det var mindre skräp än de två, tre senaste åren. »Det  går åt rätt håll«, var en vanlig replik. Efter avslutat jobb bjöd byföreningen på varm korv, kaffe och saft i stationshuset.
 
Foto Bengt Nilsson Foto Bengt Nilsson
Träden i allén ...
 
... fram till kapellet var i dåligt skick och kommer att ersättas med nya träd under våren. Marken i allén tillhör Brunnby församling, så det är kyrkan som svarar för avverkning och nyplantering.
Foto CeWe Foto CeWe

Mölleslingan
Pröva den nya promenadvägen runt Mölle! Bilden här intill visar stället där kommunen har satt upp information om slingan.

Det är en anslagstavla i trä med ett litet tak. Tavlan står utanför annexet, på den östra sidan. Där finns en karta som man kan plocka till sig.

Samma karta finns här

Foto Senioren 2018 nr 6 Foto Senioren 2018 nr 6

Inte utan vårt bibliotek

Tidningen Senioren har ett stort reportage om  biblioteket. »När kommunen ville lägga ner biblioteket i Mölle tog fyra kvinnor över«, skriver tidningen.

Läs artikeln  → klicka här

Mycket mer ...

... har stått på Start-sidan! Läs tidigare puffar   → klicka här

Mölle By- och Kulturförening

Mölle Hamnallé 2 • 263 77 Mölle
E-post info@molle.se
Organisationsnr 843001-1737
Bankgiro 5617-3883
Swish 123 079 45 86
Fler kontaktuppgifter

 

Genvägar till: