Aktuellt–på gång

Klicka på bilderna så blir de större

Sjung på Valborg

Alla hågade Möllesångare samlas för att sjunga upp sig inför Valborg hos Karin Eriksson söndagen den 28 april klockan 19. Kom till: Norra Strandvägen 58!

Frågor? Lena Strandmark 076-034 35 74 eller lenastrandmark@outlook.com

Tomas Svensson, Margaretha Medin och Lena Strandmark plockade skräp söder om Fågelviken. Foto CeWe Tomas Svensson, Margaretha Medin och Lena Strandmark plockade skräp söder om Fågelviken. Foto CeWe
Strandstädning
 
Lördagen den 6 april var det strandstädning med utgångspunkt från hamnen. Glädjande nog rapporterade många plockare att det var mindre skräp än de två, tre senaste åren. »Det  går åt rätt håll«, var en vanlig replik. Efter avslutat jobb bjöd byföreningen på varm korv, kaffe och saft i stationshuset.
 
Foto Bengt Nilsson Foto Bengt Nilsson
Träden i allén ...
 
... fram till kapellet var i dåligt skick och kommer att ersättas med nya träd under våren. Marken i allén tillhör Brunnby församling, så det är kyrkan som svarar för avverkning och nyplantering.
Foto CeWe Foto CeWe

Mölleslingan
Pröva den nya promenadvägen runt Mölle! Bilden här intill visar stället där kommunen har satt upp information om slingan.

Det är en anslagstavla i trä med ett litet tak. Tavlan står utanför annexet, på den östra sidan. Där finns en karta som man kan plocka till sig.

Samma karta finns här

Foto Senioren 2018 nr 6 Foto Senioren 2018 nr 6

Inte utan vårt bibliotek

Tidningen Senioren har ett stort reportage om  biblioteket. »När kommunen ville lägga ner biblioteket i Mölle tog fyra kvinnor över«, skriver tidningen.

Läs artikeln  → klicka här

Mycket mer ...

... har stått på Start-sidan! Läs tidigare puffar   → klicka här

Mölle By- och Kulturförening

Mölle Hamnallé 2 • 263 77 Mölle
E-post info@molle.se
Organisationsnr 843001-1737
Bankgiro 5617-3883
Swish 123 079 45 86
Fler kontaktuppgifter

 

Genvägar till: