Att hyra lokal eller lägenhet

Stationshuset   är byföreningens skötebarn. Mycket av föreningens verksamhet sker här. Stationshuset, med tillhörande annex, byggdes 1910.

Den tidigare väntsalen är lämplig för möten, konferenser, föreläsningar, fester med mera. På sommaren används lokalen för konstutställningar.

Intill den stora salen ligger ett kök på cirka 20 kvadratmeter. Det används ofta för sammanträden i mindre grupper, och det är basen för Mölles bibliotek. Köket kan används för att brygga kaffe och te och för förvaring av kylda drycker.

Annexet   används under vinterhalvåret för gymnastik, yoga och bordtennis. Under sommaren är det konstutställningar som gäller.

Lägenheten   På andra våningen i stationshuset finns det en lägenhet på fyra rum och kök som också går att hyra. Det finns två sovrum med vardera två sängar. Dessutom finns det två extrasängar, alltså sammanlagt sex sovplatser.
Se bilder bilder  → klicka här

Både medlemmar och andra   kan hyra stationshuset och annexet. Den som hyr stationshuset har tillgång till dvd-spelare, dataprojektor och trådlöst internet. I annexet finns det en musikanläggning som hör till lokalen.

Lediga tider i stationshuset   → klicka här
Lediga tider i annexet   → klicka här
Lediga tider i lägenheten   → klicka här
Förfrågan   → Fyll i formuläret till höger
 

Priser 2017

Medlem Icke medlem
Stationen för privatpersoner
– per dag 750 1 000
– per dygn 1 000 2 000
Annexet  för privatpersoner
– per dag 300 500
– per dygn 500 750
Lägenheten
– per dygn 750  1 000 
– per vecka 4 000 5 000

Konferenser   Företag kan hyra lokalerna för konferenser. Möllebaserade företag betalar 1 500 kr per dag för stationshuset och 500 kr per dag för annexet. För övriga företag är priset 2 000 kr respektive 750 kr.

Hyra och deposition   Den som hyr i stationshuset ska betala hyran senast en vecka i förväg. Dessutom ska hon eller han betala 500 kronor i deposition för att användas vid otillräcklig städning, skadegörelse, nyckelförlust etcetera. Betala till bankgiro 5617-3883.

Utrustning i stationshuset och annexet   → klicka här
Detaljerad prislista  klicka här

Hyra för utställning

Under sommaren hyr byföreningen ut stationshuset och annexet för konstutställningar.

Utställningar i stationshuset   → klicka här
Utställningar i annexet   → klicka här

Den stora lokalen i stationshuset kommer att vara stängd under hela januari 2018 på grund av  reparation. Köket berörs inte.

Förfrågan om att hyra


  • Ange ett eller flera alternativ
  • Skriv gatuadressen eller boxnumret
  • Ange tid och eventuella övriga önskemål