Aktuellt–på gång

Klicka på bilderna så blir de större

Charlotte Perrelli har en huvudroll i musikalen Pippin i Malmö. Foto webben Charlotte Perrelli har en huvudroll i musikalen Pippin i Malmö. Foto webben

Musikal i Malmö

Följ med till Pippin på Malmö Opera den 2 februari. Det är en färgstark Broadway-musikal med dans och mycket humor. Charlotte Perrelli har en av huvudrollerna. Pris 600 kronor inklusive buss. Obs! Boka senast den 1 december.

Välkomna att anmäla er per mejl → klicka här eller per telefon → 042-36 76 24.

Kanotister i Kullaberg. Foto webben Kanotister i Kullaberg. Foto webben

Certifiering av Kullaberg

Europarc har beslutat att certifiera Kullabergs naturreservat som första område i Sverige.

Daniel Åbergs mejl   → klicka här
Mats Jönssons kommentar   → klicka här
Helsingborgs Dagblad   → klicka här

Mölle Amatörsalong, vernissage i juni 2015. Foto CeWe Mölle Amatörsalong, vernissage i juni 2015. Foto CeWe

Reparation i stationshuset

Den stora lokalen i stationshuset kommer att vara stängd under hela januari 2018. Kommunen ska nämligen reparera taket. Köket berörs inte och kommer att kunna användas som vanligt.

Loppis på julmarknaden?

Är du intresserad av att sälja prylar i samband med julmarknaden? På bord eller från bakluckan. På en filt eller från en cykelkorg? Hör av dig!

Läs mer   → klicka här

Hur begränsa trafiken?

I åtgärdsvalsstudien föreslår Trafikverket bland annat en infartsparkering för att minska trafiken genom Mölle.

Läs rapporten   → klicka här

Foto CeWe Foto CeWe

En fantastisk torsdag

Mellan sju och nio doppade sig 158 i Fågelviken och 78 i Solviken, totalt alltså inte mindre än 236 morgonbadare. Sedan bjöd byföreningen ett par hundra personer på frukost; allt gick åt. Därefter följde pingis, fotboll, loppis med mera. En lyckad dag. Föddes en tradition? Titta på bilder   → klicka här

Från sommarmötet

Sommarmötet på Grand Hôtel hölls den 23 juli. Mötet föregicks av en extra föreningsstämma som beslutade om ändringar av stadgarna.

Läs en sammanfattning   → klicka här
Läs de beslutade stadgarna   → klicka här

Foto Christina Ullenius Foto Christina Ullenius

Sommarens Pyk-utställning

MÖLLE 17 JUNI   Hans-Otto Pyk invigde årets utställning på temat Ett skepp kommer lastat – Skeppare, skutor och laster. Solen strålade och en stor skara hade samlats för att se vad årets utställning handlar om. Företrädare för några av Mölles många skepparsläkter deltog. Läs mer ...
Läs ännu mer ...

Lillemor Löfgren prövar att lyfta en stock. Margit Starfelt till höger. Foto CeWe Lillemor Löfgren prövar att lyfta en stock. Margit Starfelt till höger. Foto CeWe

Utegymmet invigt

MÖLLE 2 JUNI   Femtio personer hade kommit till invigningen av gymmet i stationsparken. Christina Ullenius, vice ordförande i byföreningen, hälsade alla välkomna. Kommunalrådet Ulf Molin tackade byföreningen för ett gott samarbete och förklarade anläggningen invigd. Som avrundning fick publiken se exempel på hur redskapen kan användas. Korvkalas avrundade tillställningen.

Fyrverkerier och hundar ...
... går inte ihop. Eva Dahlberg på Grand Hôtel är först ut med att förvarna Mölles hundägare om  kommande raketskjutning: Lördagen den 3 juni klockan 23–24. På en särskild sida anslår vi de varningar som kommer in. En länk finns också här till höger under rubriken Genvägar till.

Mycket mer ...

... har stått på Start-sidan! Läs tidigare puffar   → klicka här

Mölle By- och Kulturförening

Mölle Hamnallé 2 • 263 77 Mölle
E-post info@molle.se
Organisationsnr 843001-1737
Bankgiro 5617-3883
Swish 123 079 45 86
Flera kontaktuppgifter

 

Genvägar till: