Mölles bibliotek

Mölles bibliotek finns i köket i stationshuset. En grupp frivilliga ser till att biblioteket är öppet varje torsdag klockan 16–18 året om.

Lena Strandmark leder biblioteksgruppen. Så här beskriver hon hur enkelt det är att låna böcker på biblioteket:

»Inget lånekort, ingen kostnad, eftersom bokklubbens medlemmar bjuder på böckerna. Det är bara att komma ihåg tiden, bära hem böckerna, sätta sig i en skön stol och börja läsa.«

Bokklubben

Aktuella böcker säsongen 2019/20
Uppdaterad boklista den 27 mars 2020   → klicka här

Kom med!
En ny omgång startar varje höst och pågår under ett år. Ett 50-tal personer brukar vara med. Det kostar 250 kronor att ingå i bokklubben, och deltagarna kan välja bland cirka sextio böcker. När säsongen är över införlivas böckerna med bibliotekets samling. Det finns alltid bra, moderna böcker att låna.

Fyra bibliotekarier

Biblioteksgruppen består av Siv Dreiwitz, Gunilla Klang, Stina Persson och Lena Strandmark. De alternerar som bibliotekarie på torsdagarna.

Från vänster: Siv, Gunilla, Lena och Stina. Foto CeWe

Läs om oss i pressen:
•  Möllekuriren   klicka här
•  Senioren   klicka här
•  Hallå!   klicka här

Bokmötet den 5 september 2019. Gunilla Klang och Lena Strandmark presenterade några av de nya böckerna. Sedan var det fritt fram för klubbmedlemmarna att välja bland böckerna. Foto CeWe

För barnen också

Biblioteket har en hylla med barnlitteratur. Det är böcker som passar barn i åldern 8–12 år. Där finns bland annat Narnia som ljudbok. Kom och låna.